Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in de drainagesector, hebben Henk Heringa en Brugt Bergsma hun krachten op 1 april 2020 gebundeld. Drainage Noord, deskundig in agrarische drainage, is een feit!

Afwateringssystemen op maat

De kennis en ervaring die wij, Henk en Brugt, in de loop der jaren hebben opgedaan, delen we graag met u! Wij zijn bekend met de grondsoorten in de regio Noord-Nederland en hebben voor elk drainagevraagstuk een passende oplossing! Geen standaardrecept, maar een maatwerk drainagesysteem waar een uitgekiend plan aan ten grondslag ligt.

1 aanspreekpunt gedurende het proces

Bij ons ervaart u het gevoel van een familiebedrijf: de lijntjes zijn kort, u kunt altijd bij ons terecht en u heeft altijd 1 aanspreekpunt. Dat vinden we zelf fijn, maar ook u plukt daar de vruchten van. Bij alle stappen in het drainageproces is dezelfde persoon betrokken. Hoe het proces eruit ziet, leest u hieronder.

De sleutel tot succes: een goed vooropgezet drainageplan

Na het inspecteren van uw perceel − door middel van grondboringen en een laser − werken wij het bodemprofiel uit en komen we met een drainage-advies. In dit advies nemen wij uw wensen uiteraard mee. Na de KLIC-melding passen we waar nodig het drainageplan aan en brengen wij een offerte uit. Indien de offerte akkoord is, zetten we de punten in het perceel voor de te plaatsen drains uit. Tot slot worden de drains door de draineermachine op de juiste wijze aangelegd.

Uitstekende service en de beste materialen

Naast het bieden van uitstekende service vinden wij kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Onze drainagebuizen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk en daarnaast werken wij met het Trimble hard- en softwaresysteem van Agrometius. Dit systeem is specifiek ontwikkeld voor het ontwerpen en aanleggen van afwateringssystemen in de landbouwsector en zorgt ervoor dat wij efficiënt en nauwkeurig kunnen werken.

Specialist in kettinggraver en sleufloze drainage

Door onze jarenlange ervaring in de drainagesector hebben wij inmiddels grote affiniteit met afwateringssystemen in de landbouwsector. Wij zijn bekend met de verschillende grondsoorten in de regio en zijn gespecialiseerd in sleufloze drainage en kettinggraver drainage. Wij zijn uw partner in drainagesystemen en hebben voor élk vraagstuk een passende maatwerkoplossing.

Wilt u uw perceel ook voorzien van een goed drainagesysteem? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten

Bel ons

Henk Heringa

Eigenaar Drainage Noord

Bel ons Bel ons